50:1 - ROTATING STORAGE BANK & PRESENTATION SPACE
CLIFF GARTEN STUDIO, 2010
VENICE BEACH, CA

 

The B-50:1 attempts to answer man’s most primal need – ‘Storage’ while allowing for new spatial configurations in a rotate-able partition wall.

 

​Built from pre-finished plywood over top a steel under-carriage and pivot assembly, the piece was commissioned by The Cliff Garten Studio to fulfill a tool and supplies storage requirement, bringing order to their expanding workshop.

 

​Set on castors, the piece effortlessly swings 90 degree’s, opening up the tool area to the main shop. During client presentations or staff meetings, the tool area may be safely tucked away and out of view. The rear face, clad in soft panel, provides 100 sqft of presentation space.

© All rights reserved. bfdb 2019 - Los Angeles CA - info@blafudesign.com​